Hyppää pääsisältöön

Palvelut


Keskitymme työssämme siihen, mikä on oleellista ja tärkeää. Pidämme palvelumme mahdollisimman yksinkertaisena ja selkeänä.

Unohda turha byrokratia, meidät tavoitat aina

Huomioimme asiakkaamme tarpeet yksilöllisesti ja kykenemme integroitumaan asiakkaan olemassa oleviin järjestelmiin. Tämän ansiosta palveluvarastomme todella toimii ja asiakkaidemme on helppo ohjata tuotantoaan.

Meille jokainen asiakassuhde on arvokas, sitoudumme pitkäaikaiseen yhteistyöhön ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Asiakassuhde kanssamme alkaa perusteellisella tutustumisella asiakkaan toimintamalliin ja tuotteisiin. Räätälöimme palvelumme ja varastotilamme aina asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ota yhteyttä

Panostamme vahvasti asiakaspalveluun

Reagoimme välittömästi äkillisiinkin tarpeisiisi, meidät tavoittaa aina joko puhelimella tai sähköpostilla.

Asiakkaamme kykenevät seuraamaan varastonsa tilaa reaaliajassa varastohallintajärjestelmämme ja kuukausittain pidettävien tuotantopalaverien ansiosta kykenemme yhdessä reagoimaan välittömästi muutoksiin ja parantamaan asiakkaan tulosta. Työnjohtajamme ovat läsnä kaikissa tuotantopalavereissamme. Tämä takaa, että sovitut asiat välittyvät tuotantoon heti.

Extranet-palvelumme ansiosta asiakas näkee reaaliaikaisesti tuotteidensa tilanteen halutessaan ilman omaa järjestelmää. Palvelun kautta hoituu myös osto-ja myyntitilausten teko.

Strategisesti loistava sijainti


Palvelumme skaalautuu aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Tarvittaessa suunnittelemme koko logistiikkaketjun alusta alkaen.Logistiikkatilamme sijaitsevat Riihimäellä, keskeisellä paikalla, hyvien liikenneyhteyksien risteyksessä.

Sijaintimme ansiosta pystymme ohjaamaan tavaravirrat toimipisteistämme ruuhkia välttäen pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen.

Yhteystiedot