Taustamme

F-Box Palveluvarastot sai alkunsa markkinoilla olevasta tarpeesta saada asiakaspalveluun keskittyvää, asiantuntevaa logistiikkaa ilman monimutkaisia ohjausjärjestelmiä.

Yrityksen perustaja Arto Purmola on nähnyt palveluvarastojen kehityksen Suomessa ensimmäisistä palveluvarastoista alkaen. 70 -luvun lopussa Helsingin Kaukokiidon materiaalitoimintojen palvelutalossa aloittanut, AW-Store Oy:n toimitusjohtajana toiminut Arto on uransa aikana palvellut laidasta laitaan lukemattomia määriä yrityksiä, niin pieniä kuin suuriakin, globaaleja yrityksiä. Alansa pioneerina hän on omistautunut yritysten toimintojen kehittämiseen logistiikan keinoin. AW-Store Oy siirtyi Suomen Postin omistukseen yrityskaupan myötä vuonna 2005.

2015 oli aika kypsä lähteä rakentamaan uutta palveluvarastoa, F-Box Palveluvarastot Oy, AW-Store Oy:n hengessä. Tämä tarkoittaa, että sitoudumme 100%:sti asiakkaidemme kanssa yhdessä pitkäjänteiseen yhteistyöhön ja toimintojen kehittämiseen, mikä takaa asiakkaillemme parhaan logistisen tuen yritystoimintaansa. F-Box Palveluvarastot Oy:tä Arto rakentaa yhdessä lähes 20 vuotta palveluvarastoalalla toimineen poikansa Sakun kanssa.

Yrityksen toimintamalli hyödyntää logistiikassa syntyviä vastavoimia ja luo asiakassuhteensa pintaa syvemmälle. Tavoitteemme ei ole olla Suomen suurin, vaan Suomen taitavin asiakkaan näkökulmasta katsottuna.

© 2022 F-box varastointipalvelut
webDesign: Mekanismi »